Contacteer ons

Kristof Van den Brande BVBA
Berglaag 18
2590 Berlaar

Tel: 03 482 18 79
GSM: 0477 80 61 73

E-mail: info@kvandenbrande.be
Website: www.kvandenbrande.be

 

Mezelf

Pensioenplan

Een heel leven hard gewerkt als zelfstandige, en een klein wettelijk pensioen... Het is iets dat elke zelfstandige te wachten staat. Kom met ons spreken over uw pensioenplanning. Wij stellen een vrij aanvullend pensioen zelfstandigen of een individuele pensioentoezegging voor op maat van uw behoeften.

Gewaarborgd inkomen

Vele factoren hebt u zelf in de hand, maar uw gezondheid niet. Bij arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte of een ongeval moet u uw gezin blijvend financieel kunnen ondersteunen. Uw gewaarborgd inkomen biedt u tijdens uw periode van arbeidsongeschiktheid een aanvullend inkomen bovenop de tussenkomst van het RIZIV.

Levensverzekering

Uw overlijden heeft een enorme impact op het gezinsinkomen. Kunnen uw kinderen hun studies voortzetten? Hangt er nog een financiële last boven uw gezin na uw overlijden?

Wil u uw nabestaanden voor deze zorg behoeden? Dan is de levensverzekering iets voor u. U beschermt uw nabestaanden voor het geval uw vroegtijdig overlijdt. De levensverzekering keert een door u vooraf zelf gekozen bedrag uit aan uw nabestaanden.

Persoonlijke ongevallen

Deze verzekering dekt zowel ongevallen in uw privéleven als tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit.

U kiest zelf de waarborgen:

  • kapitaal bij overlijden
  • kapitaal bij blijvende invaliditeit
  • eventuele dagvergoeding bij tijdelijke werkongeschiktheid
  • eventuele dagvergoeding in geval van hospitalisatie
  • eventuele terugbetaling van medische kosten