Contacteer ons

Kristof Van den Brande BVBA
Berglaag 18
2590 Berlaar

Tel: 03 482 18 79
GSM: 0477 80 61 73

E-mail: info@kvandenbrande.be
Website: www.kvandenbrande.be

 

Mijn wagenpark

Burgerlijke aansprakelijkheid

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid motorvoertuigen is een wettelijk verplichte verzekering. U moet deze verzekering afsluiten voor elk motorrijtuig dat op de openbare weg komt, en op terreinen die toegankelijk zijn voor het publiek of slechts voor een aantal personen die het recht hebben er te komen. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die u met uw voertuig zou kunnen toebrengen aan anderen. Opgelet: de bestuurder van het voertuig is niet gedekt in deze polis (zie bestuurdersverzekering).

Alle verzekeringsmaatschappijen bieden dezelfde waarborg aan. Toch is de premie niet bij alle verzekeringsmaatschappijen dezelfde. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een offerte!

Omnium

Met een omniumverzekering verzekert u de schade aan uw voertuig ook als u of uw werknemer in fout was. Volgende risico’s zijn gedekt: materiële schade door aanrijding, vandalisme, brand, diefstal of poging tot inbraak, glasbreuk, aanrijding met wild en natuurelementen (hagelschade, …).

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering staat u bij met raad en daad als u te maken krijgt met één of ander geschil in het kader van uw autoverzekering.